Горещи новини

Шефът на Роскосмос в рими: Анджелина, ела при нас в Донбас! Има водка, бира, квас

| 9:16

„Анджелина, още не съм писал поезия на твоя език, но ти, приятелко, ме разочарова. Тогава ще пиша на обичайния си език“, написа ръководителят на държавната корпорация Роскосмос Дмитрий Рогозин. Той беше като попарен от посещението на американската актриса Анджелина Джоли в украинския град Лвов.„Ела при нас в Донбас! Има водка, бира, квас“, започва стихотворението на Рогозин. В творбата си шефът на Роскосмос уверява, че богатствата на Донбас ще принудят бившият съпруг на Джоли Брад Пит да „остане с отворена уста“.

„Суровият ни войник няма да обиди красавицата. Той те е виждал на кино и ще се радва да те види на живо“, се казва в последните редове на стихотворението.

Анджелина Джоли изненадващо посети Украйна. В социалните мрежи се върти видео, в което холивудската звезда първо посещава кафене в Лвов, а след това се разхожда из територията на местната гара. Актрисата е посланик на добра воля на ООН за бежанците от почти двадесет години.

Бившата на Брад Пит дори беше принудена да бяга в скривалище в Лвов заради сигнал за тревога. Част от дежурния екип предполага, че Джоли ще отклони поканата за Донбас, водка и квас, защото е бил там. Същото като да дойде в ж.к. „Кремиковци“.

Източник: marica.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!