Горещи новини

Шест медала за таекуон-до клуб „Хоук-Банско“ на „България Оупън 2023“ в Пловдив

-17:34-Razloginfo.com
Два златни и четири бронзови медала спечелиха състезателите на Таекуон-до клуб „Хоук-Банско“ на провелото се през уикенда в гр. Пловдив състезание България Оупън 2023. Състезанието е едно най-силните от този тип турнири. В него взеха участие над 700 състезатели от 12 държави.Част от спортистите от Банско се състезаваха в по две категории, като показаха невероятен борбен дух и хъс за победа. Резултатите на възпитаниците на треньора Николай Кехайов са показателни!
Катрин Гемкова спечели първо място спаринг жени до 67 кг.
Мартин Димитров е първи на спаринг юноши младша възраст +70 кг и на трето място спаринг юноши старша възраст +75 кг.
Мария Котиркова спечели два бронзови медала – спаринг девойки младша възраст до 45 кг и спаринг девойки младша възраст до 50 кг.
Силвия Мехомийска е на трето място спаринг жени до 52 кг.
Боян Стипцов и Иван Чеканаров също се представиха достойно.
Следващото участие на клуба е в Световното първенство по кикбокс, за което Катрин Гемкова спечели квота с титлата си държавен шампион за жени до 65 кг в стиловете лайт-контакт и кик-лайт . Първенството на Планетата ще се проведе от 17 до 27 ноември в гр. Албуфериа, Португалия. Желаем на Катрин здраве и успехи!
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!