Горещи новини

Шестима зрелостници, от РПГ „Н. Стойчев“ – с право за бъдещи студенти в Стопанска академия – Свищов

-11:28-Razloginfo.com

Шестима дванадесетокласници от РПГ „Н. Стойчев“- гр. Разлог са с високи постижения и право за бъдещи студенти в Стопанска академия „ Д. А. Ценов“ – гр. Свищов, след участие в Национално състезание по счетоводство.

За отличното си представяне в Националното онлайн състезание по счетоводство, проведено на 6 ноември 2020г., учениците от РПГ „ Н. Стойчев“, гр. Разлог – Йоана Цветкова, Симона Симеонова, Ивана Германска, Милена Рачева, Димитрина Джупанова и Цветелина Бицина от XII“Б“ клас, специалност „ Икономическа-информатика“ получиха сертификати, които им дават правото да бъдат приети за студенти в Стопанската академия по първа избрана от тях специалност в редовна форма на обучение.За високите постижения, безспорна заслуга имат и техните учителите г-жа Горица Власева и г-жа Тодорка Фарфарова.

Представянето на учениците е поредното доказателство, че в РПГ „ Н. Стойчев“, гр. Разлог се получават завидни професионални знания и умения. Ръководството на училището и всички учители са горди с успеха на своите възпитаници и колеги.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!