Горещи новини

Четири златни и два сребърни медала за „Хоук-Банско” в кикбокса

| 11:04
През уикенда в София се проведе Държавното първенство по кикбокс в дисциплините „лайт контакт” и „кик лайт контакт”. В състезанието участваха и спортисти от Таекуон-до клуб „Хоук-Банско”. Те спечелиха общо шест медала – четири златни и два сребърни. Начело на медалистите е Катрин Гемкова, която ден по-рано спечели злато в турнира по таекуон-до София Оупън 2023.Катрин Гемкова и съотборниците и́ Мартин Димитров и Стилян Бояджиев взеха участие и в двете дисциплини в кикбокса. Катрин е на първо място при жените до 70 кг в двете дисциплини. Мартин Димитров е първи при юноши старша възраст до 85 кг в двете дисциплини, Стилиян Бояджиев със сребърни медали при юноши старша възраст до 84 кг в двете дисциплини.
Другите състезатели на Таекуон-до клуб „Хоук-Банско” – Мария и Боян Стипцов, се представиха добре и направиха заявка за по-високо класиране в следващите състезания.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!