Горещи новини

Четирима българи на ринга на Европейското днес

| 13:26

България ще бъде представена от четирима боксьори в днешния ден на Европейското първенство по бокс за младежи и девойки, което се провежда в зала „София“ в столицата. След успешното участие на Кирил Борисов (+92 кг) и Стелиан Страхилов (75 кг) в петък, днес още четирима наши таланти ще атакуват победи пред родна публика.В следобедната програма, която започва от 14:00 часа, ще имаме двама национали. На ринг А във втори мач за сесията ще се качи Любомир Ангелов (67 кг), който ще боксира със Самуел Хорват (Словакия). По същото време на ринг Б Любослав Методиев (54 кг) ще се изправи срещу Йозеф Слепчик (Чехия).

Във вечерната сесия, която е от 18:00 часа, също ще имаме двама боксьори. В трети мач на ринг А Димо Тониев (57 кг) среща Берат Чивелек (Турция). Около час по-късно, в седми двубой от програмата, Жан-Божидар Сидеров (80 кг) го чака мач с Давид Кручковски (Полша).

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!