Горещи новини

Четвърти ден в отделни части на Разлог няма ток, заради авария, абонати се заканват с жалби

-18:27-Razloginfo.com

Голяма авария, през последните четири дни, е причината токът да гасне в отделни квартали на Разлог.

Хората се оплакват от съсипани електроуреди и гневът им е напълно оправдан. По-голямата част от домакинствата са зависими от тока, за да се отопляват и заради прекъсванията се налага да останат на студено. Други пък, съвсем основателно, изключват уредите си, за да не изгърмят при минутното идване на електричеството.

Днес по обед беше затворен и магазинът на голяма верига супермаркети в Разлог, заради липсата на ток, както и много други по-малки.

Във фейсбук хората споделят, че има вероятност аварията да бъде отстранена до 21:00 часа тази вечер. Пак във социалната мрежа те се ядосват и се заканват да пуснат жалби срещу електроразпределителното дружество, поради факта, че имат изгорели електроуреди.Освен това студентите и учениците имат обучения и изпити, а липсата на електричество пречи и на работата на учителите в града. Не на последно място има семейства с малки деца, на които няма как да се сгрее или приготви храна, което, без съмнение, е изключително изнервящо.

От непланирани прекъсвания се оплакват и прилежащите села в община Разлог – Бачево, Годлево и Долно Драглище.

В социалните мрежи също се споменава, че аварията не е в нашия район, а някъде около Белово. Отразява се в Разлог, защото така е направена система / пръстен/.

Ето някои от коментарите в мрежата:

Райна Татарска
НА ВСИЧКИ НИ ПИСНА ЩЕ СЕ РАЗВАЛЯТ И ЕЛЕКРОУРЕДИТЕ. ОТ СНОЩИ ГАСНЕ ЗА ТРЕТИ ПЪТ.
Maq Kalistrina
КЪДЕТО ИМА ТОК…..НАПРЕЖЕНИЕТО Е ТОЛКОВА ПРОМЕНЛИВО ЧЕ ВСИЧКИТЕ УРЕДИ ЩЕ СЕ ПРЕЦАКАТ.
ХОРА СЕГА РИСКУВАМ ДА БЪДА ОБИЖДАНА АМА ТАКА НЕ СТАВАТ НЕЩАТА…..ВСЕКИ СЕДИ НА ТОПЛО И ЧАКА НЯКОЙ ДРУГ ДА МУ ОПРАВЯ НЕЩАТА……..КАТО ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕМ ДА СЕ РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИ СИЧКИТЕ СЕ КРИЯА КАТО МИШОЦИ
Mariq Bonkova
Питаме Енергото кой ще ни плати щетите по електроуредите и парната като непрекъснато си играят с ток
Мария Джупанова- Костова
Ей вие сте па добре че е от скоро и в Разлог, в трите села Долно, Горно Драглище и Добърско е вече втора година така.
Lubomira Iotovaa
Звънях на националния телефон там казаха че захранването ще бъде възстановено до 21:30ч във Разлог …..
Lubomira Iotovaa

да и аз това четох сега има ток ама ако пак запре нз оти малкия не мога да му согрея манджичка да яде и е на студено и нз бесна побеснела съм

Julia Makseva
Аман се рече.. Писна ми да ядем филии, една супа и мусака да се готват по 4 5ч…кво праите бе!?! Ще ни напраите ли компенсация после на сметките, ще ни платите ли изгорелите уреди????
Радостина Димитрова

И ние сме на филии. Я изключих сичко да не земе да изгори. Па за компенсация да не чакаме , никой не го е гейле че насред зимата че останеме без уреди.

Дано да е само това спиране, че без ток ще умрем от студ! Тази седмица дето мина се побъркахме от ЧЕЗ!

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!