Горещи новини

Черен петък в аванс: Компютри на цени от 59 лв. обяви онлайн магазин

-20:08-Razloginfo.com

Много от търговците на ИТ техника у нас организират утре кампания „Черен петък” за разпродажби на намалени цени. Традицията е Black Friday да бъде в последния петък на ноември, но тази година засилената търговска активност започна седмица по-рано.Така например, за петък, 19 ноември, електронният магазин Kozelat.com е подготвил специални Black Friday предложения за обновени компютри. Цените за различните модели започват от 59 лв., като повечето оферти са в диапазона до 600 лв., според информация от търговеца.

Топ предложението на ултра-ниска цена от 59 лв. е компютър Lenovo ThinkCentre A62 с процесор AMD Athlon 64 X2 5200B 2700MHz 1MB, оперативна памет 8192MB DDR2 и твърд диск 250 GB.

Атрактивна е и офертата за лаптоп Lenovo ThinkPad X250  с процесор Intel Core i5 5300U 2300MHz и 128GB SSD, който е обявен на цена от 359 лв.

Още по-евтино ще се продава обновен лаптоп Dell Latitude 3350 с процесор Intel Core i5 и 128 GB SSD – цената му е 309 лв.

В допълнение, към всеки лаптоп или компютър Kozelat предлага възможност за придобиване на лиценз на Windows 10 на цена от само 39 лв., така че купувачите ще имат напълно функционална система с легален софтуер.

Макар и обновени, компютрите се предлагат с 12 месеца гаранция. Всяка покупка от онлайн магазина на стойност над 40 лв. пристига до адресата с безплатна доставка и 14 дни право на връщане, уточняват от онлайн магазина.

Черният петък в Kozelat започва в петък и ще продължи и през почивните дни. Офертите все още не са публикувани на сайта на онлайн магазина. Очаква се това да стане в ранните часове на 19 ноември.

Източник: technews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!