Горещи новини

Челси не може да си позволи самолет за следващото гостуване в Шампионската лига, ще пътува с влак

| 20:47

Челси започва бързо да усеща ударите на санкциите срещу своя собственик Роман Абрамович, като последният признак за това е новината, че клубът ще пътува в следващото си гостуване в Шампионската лига срещу Лил с влак, научихме от британските медии.

По традиция грандовете от този ранг рядко си позволяват да губят време с оглед битката на множество футболни фронтове, но явно „сините от Стамфорд Бридж“ имат нужда от свият разходите си до абсолютния минимум.

В момента действа забрана за разходи по-високи от £20 хил. за подобни пътувания, така че влакът би трябвало да се впише добре в счетоводните отчети.

Започва все по-усилено да се говори, че Челси има риск и да не довърши сезона, тъй като редица анализатори поставят под въпрос лиценза на клуба. Евентуалното спасение би била продажбата на клуба от страна на Абрамович, но той е принуден да го направи на практика безвъзмездно. Това е сценарий, който едва ли ще се реализира, тъй като той сам оцени този си актив на около £2 млрд.

Изглежда единственото спасение за „лондончани“ на този етап е час по-скоро войната между Русия и Украйна да приключи, за да може част от санкциите на Запада да бъдат оттеглени.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!