Горещи новини

Челен опит! Две жени опитаха да вкарат кокаин в Европа, скрит в екстеншъните (ВИДЕО)

| 11:13

Колумбийската полиция за борба с наркотиците арестува две жени за трафик на дрога. Жените са скрили в екстеншъните си кокаин и планирали да го пренесат до Мадрид, Испания.Жените се наредили на летището и по време на проверката рентгеновите скенери засекли странни изображения в косите на жените. Те били преместени в съседна стая, където се провела щателна проверка.

В удълженията на косите на едната от жените са открити 900 гр. кокаин, а в интимните си части е носел поне още 200 гр., което е над килограм чиста дрога.

От другата жена полицията е иззела и 650 грама кокаин, скрит в капсули в екстеншъните ѝ, и още 200 грама, които жената е носила в „интимните си части в момента на задържането“.

Арестите са извършени на две различни колумбийски летища: на международното летище Alfonso Bonilla Aragón и на международното летище José María Córdova.

Властите ще разследват връзката между случаите на задържаните жени, които са се насочили към една и съща точка – Мадрид.

Жените са били докладвани на прокуратурата, която ще ги обвини в престъплението трафик на наркотици, а общото количество кокаин, конфискуван от властите, е 1950 грама.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!