Горещи новини

Цирк! Русия унищожи тоалетна на плажа в Одеса с ракета за 5 милиона долара

| 9:34

„Безаналоговата“ армия на Владимир Путин с високоточни оръжия унищожи тоалетна на плажа в Одеса с ракета, струваща около пет милиона долара.Това е поредно унижение за Путин, след като с ракета за милиони руските въоръжени сили поразиха единствено тоалетна на плажа в украинския черноморски град, пише „Мирър“.

Черноморското пристанище играе жизненоважна роля в цялостната икономика на Украйна. Руските окупатори са блокирали износа на Украйна, а град Одеса е ключова стратегическа цел за Путин. Южното оперативно командване на Украйна потвърди, че обществена тоалетна е била унищожена в Одеса. Освен репутацията на руската окупаторска армия, няма други загуби при въпросния удар.

Не за първи във войната руската армия унищожава нещо, което е непознато за нея. През месец април Оперативното командване „Север“ на украинските въоръжени сили съобщи, че руската армия успешно е поразила екотоалетна. Украинските служби разкриха, че прецизният удар е бил нанесен край Гуляйполе, Запорожка област, в източната част на страната. Възможно е руснаците да са я смятали за биологична лаборатория, се шегуваха потребители в социалните мрежи.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!