Горещи новини

Хотелиери и камериерки споделят: Намирали сме презерватив в ледогенератор и стая омазана цялата с екскременти

| 15:05

Камериерки и хотелиери споделиха в Reddit кои са най-неприятните прояви на гостите, на които са станали свидетели по време на работа.Един от потребителите на платформата казва, че е работил в хотел, където има генератори за лед на всеки етаж. Веднъж, докато почиствали един от контейнерите, камериерките открили вътре използван презерватив.

Друг служител споделя история за това как три момичета, които живеели в една и съща стая, оставили екскременти из цялата стая, когато напуснали.

„Поставихме ги в черния списък и изпратихме личните им документи до други хотели, като им казахме какво се е случило“, добави той.

Друг коментатор в темата си спомни как гостът им боядисал цялата стая със златна боя, за да изглежда стаята му като хотел в Саудитска Арабия.

По-рано служителите на хотела назоваха най-необичайните неща, които гостите са забравили в стаите си. Един от служителите споделя, че турист е забравил пистолет в хотела. Освен това сред най-странните находки персоналът на хотела изтъкна наркотици и дискове с порно филми.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!