Горещи новини

Хирургът д-р Нанко Червеняков: Господа властимащи, защо се държите като щрауси? Заради предизборните ви машинации умират стотици хора

-9:27-Razloginfo.com

Хирургът д-р Нанко Червеняков изрази своето мнение, във фейсбук профила си, по отношение на действията или може би бездействията на управляващите на фона на разрастващата се пандемия у нас.


Какво чакате, господа властимеющи? Защо се държите като щрауси? Заради предизборните ви машинации умират стотици хора. Защо не наложите 14-дневно затваряне на държавата? Защо позволявате на групи кресльовци да ви плашат и да не спазват противоепидемичните мерки? Безнаказано?!

Къде е полицията, жандармерията и службите за сигурност?!

Защо не си изпълняват задълженията?!

Къде е министърът на здравеопазването и защо пасивно позволява да умират много хора?! Къде е премиерът, за да сложи ред в тази загиваща държава?! Господа „политици” и властимеющи, вие сте най-грешните пред Бога и пред този народ! Вашата история е като „Пир по време на чума”!

Пирът е дърленето ви за кокала, наречен власт, а чумата си я има и покосява хиляди майки, бащи, братя, сестри и деца! Но вие не виждате това!

Очите ви са слепи за човешкото нещастие! Мислите се за богове! Апетитът ви е вълчи, а търбусите ви огромни и ненаситни! Не изпитвате нито срам, нито жалост! Но, убеден съм в това, ще дойде ден, в който ще отговаряте за делата си! Ако не пред хората, то пред Бога! И запомнете, наистина скъпи политици: „Ковчегът джобове няма”!

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!