Горещи новини

Хванаха шофьор на Porsche с 285км/ч при ограничение от 120км/ч (ВИДЕО)

-14:07-Razloginfo.com

Испанската полиция сподели кадри от хеликоптер на който се вижда как Porsche 911 се движи с много над ограничението по магистрала, водеща към Мадрид. Според данните на властите, германското купе е достигало скорост от 285км/ч на места на които ограничението е било 120км/ч. Според законите в Испания, всяко нарушение на ограничението на скоростта с над 80км/ч се разглежда като престъпление.За това си нарушение, ирландският шофьор на Porsche-то ще получи до 6 месеца в затвора, глоба или ще трябва да полежи обществено полезен труд. Съдът ще реши и за колко време ще бъде отнета книжката му, като максималният срок за това е 4 години. Според информацията, скоростното шофиране се е случило на 9 юни около 12 часа на обяд.


От началото на година полицията е отбелязала 28 инцидента именно в този участък, като два от тях са завършили със смъртни случаи, докато при 11 от тях е имало сериозни наранявания. В конкретния случаи не се съобщава каква е причината, която собственикът на Porsche-то е дал за превишаването на ограничението, но през годините сме виждали извинения от различен характер, някои от които са били изключително нелепи.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!