Горещи новини

Хванаха полицай с канабис и амфетамин

| 13:44

Задържаха полицейски служител с наркотици в Кюстендил. Това е станало при спецоперация за противодействие на криминалната престъпност и контрол на пътното движение на 24 януари. Това съобщиха от полицията.32-годишният мъж е бил спрян за проверка. Водачът е отказал тест за алкохол и наркотици. Представил се е за служител на МВР – в столична структура.

Екипът, извършващ проверката, веднага е уведомил дежурен следовател. При последвалите действия в автомобила са открити 96 грама канабис и 130 грама амфетамин. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест.

При извършените процесуално-следствени действия от обитаваното от мъжа жилище са иззети електронна везна, гриндер и 10 грама канабис.

Униформеният е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил. По случая е образувано следствено дело. Уведомен е дежурен прокурор.

Източник: tribune.bg

Последвайте ни:

2 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!