Горещи новини

Хванаха издирван чужденец с крадена кола след преследване на магистрала „Тракия“

| 14:10

Полицаи от София задържаха след преследване издирвани автомобил и водач, съобщават от МВР.Около 20:00 часа снощи автопатрул на областната дирекция, осъществяващ служебните си задължения на автомагистрала „Тракия“, получил сигнал от оперативната дежурна част, че противозаконно отнет автомобил с чуждестранна регистрация се е насочил към Пловдив.

Незабавно били организирани заградителни действия, при които след около 10 минути униформените засекли колата и я последвали с включена светлинна сигнализация.

Водачът не спрял, което наложило служителите на реда да предприемат бързи действия по принудителното му спиране. Чрез професионални маневри с патрула те успели да застигнат и безопасно да спрат нарушителя в района на 34 км на аутобана.

Първоначално водачът отказал да представи документите си за проверка, поради което спрямо него били използвани белезници.

От извършените справки е установено, че 38-годишният чужденец и автомобилът са обявени за общодържавно издирване. След оглед на местопроизшествието са предадени на разследващите органи.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!