Горещи новини

Харисън Форд: За последно съм Индиана Джоунс (ВИДЕО)

| 15:23

Харисън Форд потвърди, че „Индиана Джоунс 5“ ще бъде последният му филм от франчайза.Актьорът се появи по време на презентация на изложението D23 Expo на Disney в събота (10 септември), за да сподели трейлъра от предстоящия филм на сцената с Катлийн Кенеди от Lucasfilm, режисьора Джеймс Манголд (Логан) и члена на актьорския състав Фийби Уолър-Бридж.

Говорейки за филма, Форд, който изглеждаше емоционален след трейлъра, каза: „Много съм горд да кажа, че този филм е фантастичен и това е една от причините“, преди да посочи Уолър-Бридж.

По-късно Форд заяви, че това ще бъде последната му изява в ролята на героя, като добави: „Това е всичко! Повече няма да падам заради вас“.
Индиана Джоунс 5 е първата част, която не е режисирана от Стивън Спилбърг, който е продуцент. Джон Уилямс обаче ще се завърне, за да композира музиката.

Заедно с Форд и Уолър-Бридж в Индиана Джоунс 5 участват Джон Рис-Дейвис като Сала, Мадс Микелсен, Томас Кречман, Бойд Холбрук, Шанет Рене Уилсън, Тоби Джоунс, Антонио Бандерас и Оливър Рихтерс в неизвестни роли.

Още през 2020 г. Катлийн Кенеди описа предстоящата част като „пети и последен“ филм от поредицата.

Планирано е Индиана Джоунс 5 да излезе по кината на 30 юни 2023 г.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!