Горещи новини

Французите не искат Украйна в европейското семейство

| 18:44

Зрителите на френския телевизионен канал BFMTV разкритикуваха остро шефката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен след думите ѝ за перспективите за присъединяване на Украйна към ЕС.Повод за дискусията беше новината за посещението ѝ в Киев, където тя предаде документи на Володимир Зеленски за започване на преговори за присъединяване към Европейския съюз. По време на разговор с журналисти Урсула фон дер Лайен нарече Украйна „част от европейското семейство“.

Повечето потребители реагираха негативно на подобно изявление, като отбелязаха, че никой не ги е питал за тяхното мнение по този въпрос. „Кога ни консултираха относно членството на Украйна? ЕС е всичко друго, но не и демокрация“, казва СоСкрат.

„Това е много сериозна грешка. Играете си с огъня. И обикновените граждани ще трябва да плащат за всичко това“, убедена е Зейна.

„Сега е ясно защо британците напуснаха Европейския съюз“, казва потребител с никнейм NINI.

„Те също решиха да променят географията. Украйна, разбира се, е в Европа, но къде бихте поставили Русия? В Азия?“ — пита Нциси Фиделе.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!