Горещи новини

„Фонд за подпомагане лечението на жители на община Разлог- Росен Коцаков” направи първо дарение, в размер на 10 000 лева, в помощ на жена от Разлог

| 11:15
През месец август с откриване на банкова сметка за дарения, фондът стартира своята дейност, а няколко седмици след това постъпиха и първите молби за финансова помощ.След обстоен преглед и одобрение на подадените документи, предложената от Общински съвет- Разлог комисия разписа и частичен превод от общата сума, в размер на 10 хил. лева, за животоспасяващо лечение.
Припомняме, че идеята на учреденият специален фонд, в памет на покойния Росен Коцаков, е той да бъде финансиран непрекъснато с дарения, от хората за хората. Целта е да се подпомогнат жители на община Разлог, нуждаещи се от скъпоструващо лечение, профилактика, диагностика, рехабилитация в страната или чужбина, за което здравната каса и/или други източници не осигуряват необходимите средства и лицата не разполагат с лични такива.
Всеки, който желае да дари средства и да подпомогне нуждаещите се жители на община Разлог, може да направи превод по банкова сметка с IBAN: BG41FINV91503117633999, титуляр: ОБЩИНА РАЗЛОГ.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!