Горещи новини

Фолк певица отказа годеж, гаджето ѝ я натика в багажник

-21:18-Razloginfo.com

Истински кошмар e преживяла на Свети Валентин фолкпевицата Малена. Навръх празника на влюбените 17-годишната изпълнителка получила изненадващо предложение за брак от приятеля си, подплатено с пръстен и скъпо диамантено колие от любимата й марка.Певицата отказала категорично предложението с мотива, че за такова нещо трябва много повече от материално присъствие. Мъжът се вбесил и я затворил за час в багажника на колата си за назидание.

Благодарение на изключително благия си нрав Малена ycпяла да склони вече бившия си приятел да я пусне и да се стигне до цивилизована развръзка на ситуацията.

„Още съм малка, не съм готова за брак. Той предлага материални неща без покритие. Бях много стресирана и озадачена от реакцията му. Питах се защо се случва всичко това. Залазих хладнокръвие и успях да го вразумя“, разказа русокосата красавица, която е ученичка в 11-и клас и през юли ще навърши пълнолетие.

Източник: pik.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!