Горещи новини

Спомняте ли си! Финландец не можа да повярва колко ще му струва смяната на батерията на неговата Tesla и я взриви

-21:07-Razloginfo.com

Снимка: Стоп кадър You Tube
Блогър от Финландия не можа да повярва колко ще му струва смяната на батерията на неговата Tesla Model S и предприе крайни мерки. Финландецът твърди, че за новия акумулаторен блок и за работата по смяната са му поискали 20 хиляди евро. А колата е само на осем години.Така той решава, че е по-добре да забрави за ремонта и просто да се забавлява, като унищожи колата. А блогърът не би бил никакъв блогър, ако не заснеме всичко случващо се в целия му блясък. Вместо да дадат исканата сума за батерията, той и другарите му закарват електрическата кола до изоставена кариера и… използват 30 килограма експлозив.

За да гарантира, че действието няма да остане незабелязано, финландецът настанява манекен с образа на Илон Мъск в салона. Може би това е някакъв вид вуду ритуал. Но и това едва ли ще попречи на основателя на Tesla да остане най-богатият човек в света и да стане „Личност на годината“ според списание Time. „Клоун, гений, трол, визионер, индустриалец, шоумен“, – така наричат Илон Мъск, но той продължава да развива компанията си и да продава електромобили.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

1 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!