Горещи новини

Филип Станев: Името на новия кабинет е Лигата на необикновените джентълмени измамници

| 15:50

Лидерите на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС са срам за българската демокрация, заяви от парламентарната трибуна Филип Станев от ИТН.„Господин Борисов, когато се погледнете в огледалото, виждате ли там Делян Пеевски, Мустафа Карадайъ, Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов и Христо Иванов? Отговорът е да – виждате ги, защото сте едно и също нещо – срам за българската демокрация. 34 години след като тя се опита плахо да дойде в България и 34 години по-късно, след като се видя, че няма да дойде. Вместо демокрацията, в България дойдоха лъжата, лицемерието, подлостта, задкулисието, далаверата, долнопробния фалш и политическата мръсотия. Защото в новата управляваща коалиция ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ това всичкото е събрано в едно. Наричаме го редовен кабинет, но истинското име е Лигата на необикновените джентълмени измамници.

Вие сте политиците, които не просто измамиха своите избиратели, но и всички български граждани. Ротация на премиери ли, ротация на председатели на Народното събрание ли? Не, стига ала-бала! Очакват ни три неща – брутална кастрация на законността, девалвация на морала в политиката, позорна и фалшива лустрация на престъпността по висшите етажи на държавността.

Скоро всички вие, които измамихте българския народ, ще видите последната фаза на истината – и по площадите, и в избирателните урни. Урни, в които ще бъде положен прахът на вашата политическа смърт“, каза Станев.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!