Горещи новини

Фен-клубът на Левски в Разлог остро осъди агресията в града

-11:29-Razloginfo.com
Фен-клубът на Левски в Разлог остро осъди агресията от миналата седмица, който стана и повод за мирен протест в града.
Ето какво написаха те вчера във Фейсбук профила си:Фен-клуб ЛЕВСКИ гр.Разлог осъжда остро ромските произволи разиграли се в центъра на нашия град. Призоваваме компетентните органи, кметът и община Разлог да вземат адекватни решения, за да се предотвратят подобни случаи. НЯМА да търпим подобни нападения над наши съграждани! Нека всички нападатели да понесат своите последствия законово и без снизходителност. В противен случай като свободни и независими граждани ще вземем мерки каквито сметнем за удачни. След като ромите непрестанно парадират за равни права, ние искаме еднакви задължения, еднакъв обществен дълг, еднаква отговорност пред закона! Също така искаме да зададем следните въпроси:
1. Мислят ли компетентните органи, че организирано нападение с огромно числено преимущество, застрашаващо здравето и живота на наши съграждани е ДРЕБНО ХУЛИГАНСТВО?
2. Докога думата „расизъм“ ще се използва като носна кърпичка от ромската общност и всяко действие на български граждани, което не е угодно за тях ще се описва като расистко?
3. Кой и защо пресели ромски кланове в гр. Разлог?
ЧЕСТТА Е ДА СЕ БРАНИ!
Последвайте ни:

1 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!