Горещи новини

Училищата в Разлог с празнични пожелания към ученици, учители и целия град

-13:36-Razloginfo.com
Разложка професионална гимназия „ Никола Стойчев „ блести в своята празнична премяна, класните стаи са украсени, елхата грее, отрупана с гирлянди, вълшебна коледна музика звучи.
По традиция последният учебен ден преди Коледната ваканция е и ден за коледното и новогодишно тържество в гимназията.Ученици и учители се насладиха на празничното коледно тържество организирано от г-жа Христина Пармакова, г-жа Кристияна Стамберова, г-жа Надя Самарджиева и г-н Костадин Бабанов. Коледната програма бе подготвена от 11 „ А“ клас с класен ръководител г-жа Наталия Попова. Директорът на училището – г-жа Васка Пенева, отправи поздрав по случай празника, като пожела на своите възпитаници да бъдат на първо място здрави, креативни и много амбициозни. Организирани бяха няколко коледни конкурса, като спечелилите ученици получиха грамоти и специална награди. Имаше също така забавни игри, томбола и безброй изненади. С игривите ритми на традационно българско хоро, в което се включиха всички присъстващи, завърши този красив празник, изпълнен с много емоции и настроение, донесъл радост за учениците от РПГ „ Никола Стойчев „ и удовлетворение за учителите.
Пожелаваме на всички една незабравима, топла и уютна Коледа! Бъдете здрави и нека през 2022 година бъдем още по-успешни в нашия общ стремеж към повече смисъл и развитие, основаващо се на градивни и непреходни ценности!
Учениците от Професионална гимназия по механизация на селското стопанство- гр. Разлог поздравиха своите учители и съученици по случай предстоящите Коледни и Новогодишни празници с клип, подготвен от Ивана Стойчева ученичка от ХI клас.
Коледа е уникална, защото успява да направи и най-възрастните хора деца и всички да се радват истински, казват от Професионална гимназия по транспорт в Разлог. Пожелаваме Ви тази красота да не свършва, а добротата, любовта и хармонията вечно да царуват!
ПГ по транспорт Ви пожелава весели празници!
Ученическият парламент отново изненада учениците и учителите в СУ “ Братя Каназиреви“ в последния учебен ден на календарната 2021 г. Те успяха да създадат празнична атмосфера и да предизвикат коледни усмивки на всички!
Представителите на парламента отправиха пожелания за здраве, късмет, щастие и прилежност в учението!
Весели празници!

ОУ „Никола Парапунов“ отправи поздравите си в стихове и специално изготвен клип:

Коледен звън тишината оглася!
С детски смях и песни времето лети!
И елхата коледна дечицата посреща!
А блести звездата и донася сладък мир!
И празнуват всички в школото любимо
и с усмивка на уста си пожелават:
Весела Коледа и щастлива Нова година!
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!