Горещи новини

Ученици, от РПГ „Никола Стойчев“, се срещнаха с доброволец от Великобритания, подпомагащ лагера за бежанци в Атина

-18:48-Razloginfo.com

Тази седмица членовете на клуб Erasmus+, под ръководството на д-р Елена Саянова, организира дни на доброволческа кампания.

Сред реализираните дейности са среща с г-жа Анн Бейтс, която е доброволец от Великобритания и бивш учител по география, а понастоящем подпомага дейност на лагера за бежанци в Атина.

Другата вълнуваща среща се проведе в Дома за стари хора- гр. Разлог. Ученици от РПГ „Никола Стойчев“ с много настроение рецитираха стихотворение, пяха и танцуваха. С умиление възрастните хора следяха изпълненията им.Учениците засадиха и прекрасни цветя, които да напомнят, че все още има млади хора, които даряват доброта. Здравка Кадурина, директор на Дома за стари хора, покани групата учениците отново да ги посети, за да продължи да стоплят сърцата им. Тя благодари на г-жа Ани Тумбева, г-жа Димитрина Белухова и г-жа Ваня Джунева за това, че съхраняват традициите и учат младите на милосърдие.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!