Горещи новини

Ученици от РПГ „Никола Стойчев“ – Разлог отбелязаха Деня на Европа, 9 май- символ на стремежа към единство, мир и просперитет в общността (видео)

-10:44-Razloginfo.com
С гордост, че сме част от многообразието на Европа, възпитаниците на гимназията Соня Росенова, Ивана, Ангелова , Елица Гахова от 10 „ а“ клас, Иван Тинчев и Петя Лачина от 10 „ б“ клас представиха по нестандартен начин богатството на европейските езици, като рецитираха прекрасни любовни стихове на френски , английски и български език.
С музикалното изпълнение на Сергей Иванов от 8 „а“ клас , учениците показаха, че музиката е магията, която ни обединява.
Част от инициативата по повод празника бе изложба, направена във фоайето на гимназията от Александра Полежанова, Петя Ергина, Петя Атанасов от 10 „а“ клас , Спасимир Тумбев от 10 „б“ клас и Петя Златева от 12 „в“ клас.Петя Атанасова и Симона Шопова от 10 „ а“ клас представиха интересна презентация, посветена на историята на 9-и май, който става ден на Европа, ден на мира и европейските ценности.
За организирането и провеждането на инициатива помогнаха г-жа Финдрина, г-жа Н. Попова и г-н Астинов.

Ден на Европа неделя, 9 май 2021 г. from Slav Astinov on Vimeo.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!