Горещи новини

Ученик пострада при битов инцидент с нож

| 17:54

Ученик от спортното училище „Васил Левски“ в Пловдив пострада при битов инцидент в общежитието на учебното заведение.На първи юни две момчета, които делят една стая и са съотборници, обядвали заедно. Едното от децата изпуснало нож, който прорязал подбедрицата на другото момче. За случая веднага са уведомени родителите и класните ръководители на двамата.

Пострадалият ученик е добре, но ще му бъдат направени още медицински изследвания в следващите дни.

Директорът на училището определи случилото се като „нелеп инцидент“, но въпреки това е уведомил инспектор от Детска педагогически стая и ще бъде проведен съвет с участието на психолога и учителите на двете деца.

Това е инцидент, това не е акт на насилие, затова не съм уведомила полицията, защото няма насилник, уведомила съм Детска педагогическа стая, той ще присъства на координационен съвет, за да вземем мерки. Проведен е извънреден инструктаж за мерки за безопасност, уговорени са групови работи с двата класа, каза Ружка Генова – директор на СУ „Васил Левски“, Пловдив.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!