Горещи новини

Успешно реализирано пилотно обучение InnoSchool от ПГ по транспорт в Разлог

-18:53-Razloginfo.com
През учебната 2020/2021г. в ПГТ се проведе пилотно обучение по социално предприемачество под надслов „Укрепване на социални иновации и предприемачески дух на ученици от средните училища чрез иновативна система за обучение“ InnoSchool. Ръководител на обучението в гимназията е г-жа Екатерина Маджарска – учител по професионална подготовка.
ПГТ, гр. Разлог е едно от общо 11 училища в България, които се включиха в провеждането на пилотното обучение по иновативна система InnoSchool.
Инициативата се отнася до разработването на високо иновативна система за обучение, нов тип педагогика, която включва в себе си сътрудничество и иновации между училища и консултативни публични институции.Основната цел на InnoSchool е укрепване на социалните иновации и предприемаческия дух на учениците, както и постигане на ефективно образователно въздействие.
Накрая на обучението се проведе Финално състезание InnoSchool. Пред експертно жури, учители и гости, учениците представиха идеите си, създадени по време на пилотното обучение.
Резултатите от обучението са налице, учениците показват ценни знания и умения в областта на предприемачеството.
Проектът е съфинансиран от фондовете на ЕС и се осъществява с подкрепата на РУО, гр. Благоевград, Бизнес инкубатор – Гоце Делчев и Център за подпомагане на предприемачеството.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!