Горещи новини

Усещане за завръщане на соца?

| 9:38

Войната в Украйна върна живота на българите във времената на соца, когато нямаше пазарна икономика, а държавата решаваше всичко.„Олио за 5 лева е спекула“, каза вицепремиерът Корнелия Нинова и разпореди пълни проверки на складовете. На следващия ден търговските вериги пуснаха бутилки на промоция за 4,90 лв.

Депутатът Цончо Ганев от „Възраждане“ пък в профила си във фейсбук снимка от столичен магазин на необичайна „промоция“ – олио на изплащане.

Държавата реши да изкупи жито, за да осигури продоволствието на хората, а зърнопроизводителите се притесниха, че е забранен износът им. В същото време животновъди молят правителството да вземе и млякото им, защото сега го продават за жълти стотинки.

Както по времето на Тато, така и сега няма опасност от шокове с цените на тока и парното. Макар че мораториумът пада от 1 април, от КЕВР обещават, че поскъпване не се чака поне до лятото.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!