Горещи новини

Украйна: Русия вече е твърдо потънала в глупостите си

| 12:24

Антисемитските атаки на министъра на външните работи на Руската федерация Сергей Лавров срещу президента на Украйна и евреите са абсолютно неприемливи. Русия вече е твърдо потънала в глупостите си, оправдавайки варварската си агресия срещу Украйна, обяви Министерството на външните работи на Украйна.Всъщност руският външен министър постави под въпрос съществуването не само на украинската нация, но и на Холокоста. Лавров умишлено обиди паметта на милиони евреи, загинали от ръцете на нацистите по време на Втората световна война. Израелското правителство вече нарече изявленията на Лавров „ужасна историческа грешка“.

Антисемитските атаки на министъра на външните работи на Руската федерация Сергей Лавров срещу президента на Украйна и евреите са абсолютно неприемливи. Русия вече е твърдо потънала в глупостите си, оправдавайки варварската си агресия срещу Украйна, обяви Министерството на външните работи на Украйна.

Всъщност руският външен министър постави под въпрос съществуването не само на украинската нация, но и на Холокоста. Лавров умишлено обиди паметта на милиони евреи, загинали от ръцете на нацистите по време на Втората световна война. Израелското правителство вече нарече изявленията на Лавров „ужасна историческа грешка“.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!