Горещи новини

Украински пленници към Зеленски: Защо ни забравихте? (ВИДЕО)

| 11:00

Задържани в плен военнослужещи бяха възмутени от избирателността на украинските власти при организирането на размяната на пленници и записаха видеообръщение до украинския президент Владимир Зеленски, съобщава руският сайт „Новоросия“.Заловените украински бойци поискаха украинският президент да спре да игнорира задълженията си и да ги върне у дома при семействата им.

„Всички са озадачени само от полк „Азов“  (организацията е забранена в Русия – бел. ред.). По някаква причина никой не моли всички президентите на Европа, папата, Илон Мъск да съдействат за нашия обмен“, казва един от военнопленниците.

Той напомни на Зеленски, че пленените войници също имат семейства и деца, но никой от украинските политици не организира размяната им.

„Когато имаше нужда от нас, ние честно изпълнихме дълга си, застанахме като „жив щит“. Защо просто сега сме забравени и никой не се нуждае от нас?“, пита войникът.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!