Горещи новини

Украинец е пострадалият фен на Пирин от мача с Левски

| 21:37

Снимка: Фейсбук
Украинец е пострадалият фен на Пирин, който беше откаран с линейка към края на мача срещу Левски. Владимир Будников е един от пристигналите в България с „Автобуса на надеждата“, като по време на сблъсъците с полицаите си е ударил няколко пъти главата в стълбите. Това твърди една от фен страниците на „орлетата“ във „Фейсбук“.Публикуваме написаното от „Щом си от ОФК ПИРИН си тук“ без редакторска намеса:

„Тъжна вест бележи мача днес. Не знам какво стана точно когато нашите фенове запалиха димките, но малко след това Украинското момче (Володимир) Владимир Будников бе влачено по стълбите като парцал от полицаите. Разбрах от другите фенове, че няколко пъти си е ударило главата в стълбите и бе изнесено отново с влачене долу на терена където снимат фотографите. Момчето легна на земята и беше в несвяст, тежко дишаше, може би беше и с комоцио. Единият фотограф се опита да го свести с вода, но той не реагираше.

После единият полицай уж се обади за линейка, но дойде един човек, който не мязаше на лекар. Натисна го на корема и той изпищя от болка. След това му стискаше бузата и го питаше как се казва, той се опита нещо да каже, но каза 2-3 думи, които не разбрах. Или каза нещо на украински или несвързано говореше. През цялото време се свиваше от болка. След това този уж лекар, който дойде най-накрая се обади за линейка, обаче линейката закъсняваше и аз питах какво става, единият полицай ми каза, че чакат разрешение от делегата.

След малко линейката пристигна. Качиха го в линейката видимо в много лошо състояние. Откаран е в спешното. Преди малко разбирам от един фен, че по спешност е вдигнат за Пирогов. Момчето не е бито, както някои фенове ме питаха. Просто дойде в това състояние. На полувремето беше един от наградените доброволци, които пътуваха с „Автобуса на надеждата“ до Украйна и обратно. По снимките можете да видите състоянието му“.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

1 Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!