Горещи новини

Уил Смит шибна шамар на водещия Оскарите Крис Рок, киноакадемията осъди действията му

| 14:31

Снощи Уил Смит удари шамар на Крис Рок на сцената на наградите „Оскар. .Киноакадемията на САЩ осъди инцидента. Полицията на Лос Анджелис заяви, че ако Крис Рок подаде жалба, инцидентът може да бъде разследван.На церемонията Крис Рок се пошегува с обръснатата глава на съпругата на Уил Смит – Джейда Пинкет Смит. В отговор на шегата, Уил Смит се качи на сцената и удари по лицето колегата си Крис Рок.

„Академията не одобрява насилието под каквато и да е форма“, се посочва в туита. „Тази вечер сме щастливи да празнуваме и почетем победителите в 94-ата церемония на наградите на академията, които заслужават този момент на признание от колегите си и от любителите на киното по света“, се казва още в публикацията.

След шамара Смит се върна на мястото си и извика на Рок да остави съпругата му на мира. Рок отвърна, че само се шегува с препратка към филма „Редник Джейн“, а Смит му отвърна отново на висок тон.

През 2018 г. Пинкет Смит разкри, че страда от алопеция. Тя често коментира предизвикателствата, свързани със загубата на коса в Инстаграм и други социални медии.

При нормални обстоятелства Смит щеше да бъде изведен от охраната на събитието извън сградата на „Долби тиътър” в Лос Анджелис. Но шамарът дойде само минути преди обявяването на категорията за „Най-добър актьор”, за която Смит получи първия „Оскар” в кариерата си. Ето защо продуцентът на шоуто Уил Пакър беше поставен в критичната ситуация да реши за секунди какви мерки да предприеме. Той бе забелязан да казва нещо на Уил Смит малко, след като звездата се върна на мястото си в залата.

Присъстващите в залата също бяха в ступор. В Twitter се появиха постове с колаж от снимки на звездите в „Долби тиътър“ и техните реакции на скандалния момент от церемонията.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!