Горещи новини

Уеб версията на Skype отново работи с Firefox

-10:37-Razloginfo.com

Потребителите на Skype могат да се възползват от позабравено удобство – уеб версията на приложението за комуникации отново работи с всички популярни браузъри, вкл. Firefox на Mozilla.Когато приведе своя браузър Edge към технологията на Chromium, Microsoft спря да поддържа не-Chromium платформите с предишния си ентусиазъм. Така например, версията на Skype for Web, която излезе през 2019 г., работеше само с браузъри Edge, Chrome и Opera, но не и със Safari и Firefox.

В края на април т.г. Microsoft интегрира поддръжката за Safari в уеб версията на Skype, а сега направи същото и за браузъра Firefox. Промяната идва с новата версия Skype 8.78, съобщи MS Power User.

Понастоящем, ако потребител посети web.skype.com от браузър Firefox, той пак ще получи предупреждение, че функциите са ограничени. Всичко останало обаче изглежда работи както се очаква.

Източник: technews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!