Горещи новини

Търсят ли се „роби“ за работа на морето?

-18:24-Razloginfo.com

Търсят ли се „роби“ за работа на морето? Бърз прочит на оферта: „Търси се спешно шофьор на пикап за зареждане на заведения в Созопол с плодове и зеленчуци. Трудов договор на 8 часа – 7 дни, заплата 2200 лева. Търси се и общ работник за същата дейност на трудов договор 8 часа – 7 работни, заплата 1 700 лева. Осигурено е спане и обяд. Квартирата е напълно обзаведена. Договорът е от 1-5 юни до 15-20 септември! Почивен ден по договаряне!“.Какви са коментарите обаче на потенциалната работна ръка от региона:

„По мои сметки излиза че давате по 9.06 лева на час, ако това е нетно възнаграждение, или по 72.48 лв на ден на шофьора, който ще носи отговорност за автомобила и стоката, ще товари и разтоварва, вероятно и с пари ще работи и ще носи отговорност сметките да са точни“.

„След втория работен ден 8-те часа рязко се покачват на 16-17, като те засилят сутринта в 3 за борсата в Първомай и се върнеш обратно в Созопол и заредиш още 15-20 ресторанта, докато погледнеш часовника, то станало 23:30-00:00 часа и сутринта пак същата песен“.

И още един: „7 дни в седмицата, почивен „по договаряне, вероятно в средата на сезона. И машина да е, ще се счупи“.

Източник: novinite.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!