Горещи новини

Турски тираджия е арестуван заради предложени 40 евро подкуп

-17:18-Razloginfo.com

Турски лидер на камион е пробвал да подкупи служители на реда в Русе, след което е бил задържан и против него е образувано бързо производство.На 20.11.2021г. към 03:25 часа екип на Второ районно управление (на МВР) е бил изпратен на сигнал за катастрофа с товарен автомобил на бул. „Тутракан“ в Русе, в региона на пристанищния комплекс Русе-Изток. На място униформените установяват турски влекач с марка „Волво“ с ремарке, ръководен от 57-годишен мъж.

„Шофьорът лъхал силно на алкохол и имал некоординирани движения и реакции. При извършения диалог, лидерът заявил, че съгласно него се намира на Граничен контролно-пропусквателен пункт – Дунав мост“, разказват от полицията. Повикан е екип пътни служители на реда , с цел да го тестват за приложимост на алкохол, само че той отказал пробата с техническо средство.

Служителите на Пътна полиция се оттеглили в служебния автомобил с цел да оформят документите по случая и до момента в който те вършели това, лидерът се приближил към патрулката на Второ районно управление (на МВР) и когато служителите на реда отворили предната дясна врата, с цел да разговарят с него, той хвърлил две банкноти от по 20 евро вътре – на пода пред предната дясна седалка.

За случая са информирани разследващите. Извършен е оглед на място, иззети се двете банкноти с номинал от по 20 евро. Шофьорът е арестуван и отведен във Второ районно управление (на МВР) . Образувано е бързо произвеждане за предложение на рушвет.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!