Горещи новини

Тук може да купите къща за 1 EUR

| 13:11

Малкият град Петралия Сопрана в провинция Палермо стартира проект за продажба на къщи за 1 EUR. Както в много други подобни случаи, общинската администрация прибягва до тази схема, за да противодейства на обезлюдяването и да обезопаси историческия център, който е пълен с изоставени къщи.Общината действа като посредник между продавачите – собственици на порутени сгради в центъра на града и потенциалните купувачи. В момента администрацията събира данните на собствениците за продажба на стари и неизползвани имоти. Следва въвеждането им в единна база данни. Общината се наема да публикува обява за продажба.

Петралия Сопрана е малко градче в провинция Палермо, което е част от парка Мадони. Той може да се похвали с три уникални гледки: гледката към Лорето, сочеща към Етна, Ена, Калтанисета и долината Имера; Белведере дел Кармине, откъдето се открива панорама на Западна Сицилия към Палермо; и гледката на Пиаца Дуомо, която обхваща Ганги и след това планината Етна.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!