Горещи новини

Тръмп: Байдън ще ни вкара в Трета световна война

-10:15-Razloginfo.com

Целият свят беше в мир. Не съм започвал никакви войни. А сега светът е бъркотия и Джо Байдън ще ни вкара в Трета световна война. Това заяви бившият американски президент Доналд Тръмп в интервю за Univision.„Победихме „Ислямска държава“ за четири седмици. Всички казваха, че ще отнеме четири години и няма да можем да го направим. Имаме невероятна армия. Аз бях първият президент от 71 години, който не е започнал война. Преди три години нямахме проблеми. Нямахме инфлация. Нямахме проблем с Украйна. Нямахме проблем с Израел. Сега обаче всичко е ужасно“, заяви Тръмп.

Той разкритикува остро администрацията на Байдън, която по думите му тика страната и света към световна война. „Имаме некомпетентен лидер на Съединените щати, който дори не може да слезе сам от сцената, не може да намери стълбите, не може да сглоби две изречения“, каза Тръмп.

„Най-голямата заплаха пред света са ядрените оръжия. Заплахата не идва от глобалното затопляне, а от ядреното такова. Това е най-голямата заплаха за всяка една държава“, каза републиканецът, който въпреки делата срещу него е амбициран за нов мандат в Белия дом.

Източник: novinite.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!