Горещи новини

Трусове в държавата! Втори голям началник е притиснат от ДАНС

-15:46-Razloginfo.com

Важни лица, някои от които и на ключови постове, са били обект на акцията на ДАНС днес.По неофициална информация след акцията на ДАНС в София е арестуван заместник-директорът на Агенция „Митници“ Людмил Маринов.

Обиски и изземвания от ДАНС има и в кабинета на директора на Агенция „Митници“ Петя Банкова и заместникът ѝ – Людмил Маринов бяха извършени днес. Все още не е потвърдена информацията за това дали двамата са задържани. Според адвокатът на Банкова не е извършван арест.

В ранния следобед Банкова беше отведена на разпит в КПКОПНИ.

На излизане от Агенция „Митници“ тя коментира, че не познава сочения за контрабандист Николай Николов – Паскал и откакто е на поста се бори с контрабандата.

Операцията е по разследване за длъжностни престъпления и подкупи. Тя се провежда по сигнал на ДАНС и по неотложност.

Той е постъпил на работа в началото на месец март, а преди това е бил служител на ДАНС.

По неофициална информация, операцията на ДАНС е свързана с разследване на сочения за контрабандист Николай Николов – Паскал и неговите евентуални връзки, чрез които е осъществявана контрабанда. Николай Николов – Паскал е от Хасково и е бивш митничар.

Освен в София, операцията на ДАНС е в ход и в Хасково.

Източник: standartnews.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!