Горещи новини
Третокласници, от ОУ “Н. Парапунов“, предлагаха варианти за чисто училище, град, околна среда и планетаОтличиха за проявено творческо въображение ученици от ОУ “Н. Парапунов“ – Разлог в конкурса „Магията на Кукеровден”В СУ „Братя Каназиреви“, в Деня на Земята, призоваха да опазим нашата планетаОтговорността към служители, партньори, консуматори и общността е в основата на Доклада за устойчиво развитие на Загорка за 2020Откраднаха незаключен „Сеат“ в РазлогС шарени яйца и великденски зайчета Великден дойде предварително в РПГ „Никола Стойчев“Осмокласници, от РПГ „Никола Стойчев“, призоваха за грижа към околната среда в Деня на ЗемятаЗаловиха 19-годишен от Добринище, седнал зад волана след употреба на наркотични веществаУченичка, от ОУ ,,Никола Парапунов“ – шеста на Националното състезание „Ключът на музиката“„Мастър шеф” „стъпи“ в НУ “Св. Св. Кирил и Методий“ – Разлог

Трима пияни зад волана спипаха през уикенда в Банско

През изминалият уикенд са започнати бързи производства са образувани срещу следните водачи на ППС, шофиращи след употреба на алкохол:

Около 00:35 часа на 12.12.2020 г. по ул. “Цар Симеон“ в гр. Банско, 38-годишна от гр. София е управлявала лек автомобил „Форд Фиеста“ с наличие на 1,24 промила алкохол в издишания въздух.

Около 02:17 часа на 13.12.2020 г. по ул. „П. Евтимий“ в гр. Банско, 27-годишен от гр. Хаджидимово е управлявал лек автомобил „Мерцедес“ с наличие на 1,23 промила алкохол в издишания въздух.

Около 15:05 часа на по ул. „Пирин“ в гр. Банско, 37-годишен от гр. Нови Искър е управлявал лек автомобил „Мазда“ с наличие на 1,91 промила алкохол в издишания въздух.Около 14:00 часа на 11.12.2020 г. в с. Гърмен, 54-годишен от с. Ореше, общ. Гърмен е управлявал лек автомобил „Опел Астра“ с наличие на 0,77 промила алкохол в издишания въздух.

Около 00:40 часа на 13.12.2020 г. по ул. „Малешевска“ в гр. Сандански, 39-годишен от гр. Драгоман е управлявал лек автомобил „Мерцедес“ с наличие на 2,06 промила алкохол в издишания въздух.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!