Горещи новини

Това е новото Maserati GranTurismo. Вече и електрическо

| 13:15

Днес Maserati разкри първите подробности, снимки и видео на новото си GranTurismo, което ще бъде и първата кола на легендарната марка, която ще бъде налична и в 100% електрическа модификация.От Maserati определят новото GranTurismo като „идеален баланс между красота и функционалност, без показност“ и обещават, че автомобилът ще предложи невиждано до момента ниво на технологичност.

Новото GranTurismo ще се предлага в две основни версии с двигателя 3.0 V6 Nettuno- Modena с 490 конски сили и Trofeo с 550 конски сили.

Електрическата версия GranTurismo Folgore на новото GranTurismo ще предлогжи върхово пътно поведение, като задвижващата система ще бъде изпълнена с 3 електромотора с мощност от 390 конски сили, а интегрираната батерия на електромобила е с капацитет от 92.5 kWh.

Електрическата версия на новото GranTurismo обещава възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за 2.7 секунди и от 0 до 200 км/ч за 8.8 секунди, а максималната му скорост на движение е 320 км/ч.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!