Горещи новини

Това е новия евтин кросоувър от Skoda

-13:32-Razloginfo.com

Skoda представя своята визия за предстоящия VW ID.2 с новия Epiq – компактен електрически SUV, който ще се появи на пазара през 2025 г. на цена от около 25 000 евро. Въпреки че към момента са представени само чрез компютърно генерирани изображения, тези тийзъри предлагат поглед към дизайнерската насока, демонстрирайки това, което Skoda нарича дизайнерски език „Modern Solid“, дебютирал при концепцията StudieVision 7S.Въпреки че елементите на дизайна, които се виждат в концепцията Epiq, може да претърпят промени преди производството, очаква се цялостната минималистична естетика да остане постоянна. В предната част на дългия 4,10 м SUV е разположена радиаторната решетка „Tech-Deck Face“, която скрива апаратурата за системите за подпомагане на водача. Иновативните Т-образни дневни светлини и почти скритите матрични LED фарове допринасят за модерната привлекателност.

Това е новия евтин кросоувър от Skoda - 2

 
 

Мускулестите форми на Epiq са подчертани от иновативни странични профили, вероятно изработени от рециклирани материали. В задната част темата „Т“ продължава в светлините, като надписът Skoda е осветен в средата на задната врата. В интериора минималистичната тема продължава, като цифровите инструменти се показват на малък екран, а достъпът до инфоразвлекателната система се осъществява чрез централен сензорен екран. Физическите бутони са ограничени до най-необходимото, а воланът има модерен дизайн с големи бутони за управление.

Това е новия евтин кросоувър от Skoda - 3

Въпреки компактните си размери Epiq може да се похвали с просторен багажник с обем 490 литра, обещаващ достатъчно място за съхранение, сравнимо с това на по-големите автомобили. Изграден върху платформата MEB Entry, споделена с VW ID.2, Skoda Epiq ще предлага пробег от около 400 км и ще се сглобява в завода на Volkswagen в Памплона, Испания. Skoda цели начална цена от приблизително 25 000 евро, въпреки че е възможно да има вариации в зависимост от пазара и данъците.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!