Горещи новини

Това е най-лошият тунинг на Mercedes-Benz S-Klasse W126

| 10:40

Индийски блогър под псевдонима Шива публикува видео в канала си в YouTube, в което показва необичайна находка, открита на една от улиците на Делхи. Авторът намира един от най-странните Mercedes-Benz S-Klasse в изпълнение W126, който по нищо не прилича на оригиналния модел.Предполага се, че странна кола, наречена SF1, е идея на тунинг ателието DC Design. Този проект спокойно може да се определи, като най-лошата тунинг доработка на този модел.

Първото нещо, което хваща окото, когато визите необичайния автомобил, е оформлението на каросерията. Вместо оригиналния седан с четири врати, S-класата е направена като купе с две врати. За да направят това, тунинг специалистите променят радикално дизайна на модела.

Така се променя формата на тавана, който е прикрепен към удължения капак на багажника. Отпред се появява различна радиаторна решетка, нови предни светлини, друга броня, поръчков капак и калници. Освен това отстрани зад предните колела има масивни вентилационни отвори, както и странни светлини.

Очевидно в този необичаен проект тунинг специалистите са планирали да демонстрират колко може да се промени оригиналния Mercedes-Benz S-Klasse, но резултатът определено не е добър. В същото време не е известно защо колата е била изоставена по улиците на Делхи.

Съдейки по състоянието, персонализираната кола прекара дълго време на открито и следователно каросерията ѝ е покрита с ръжда и мръсотия, а вътре има голямо количество различни отломки.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!