Горещи новини

Тези 4 зодии са най-големите клюкари

| 11:49

Някои хора много си падат по клюките – и да слушат, и да разпространяват. Ако познавате такива, проверете дали не са от тези четири зодии.Защото те са най-големите клюкари измежду всички в зодиака. Затова е по-добре да внимавате, когато доверявате тайните си точно на тях. Кои 4 зодии са най-големите клюкари?

Дева

Земен и стабилен знак. И като такъв съвсем стабилно изслушва всичко, което споделяте с него, а после също толкова стабилно го препредава нататък. Девата просто винаги иска да е най-информирана и най-начетена.

Именно по тази причина държи и другите да са наясно с това. Затова няма да пропусне да разкаже всичко, което знае, където трябва и където не трябва. Представителите на тази зодия дори не намират проблем в разпространяването на информацията – за тях това е жизнено важно, защото ги прави знаещи. Но също така ги превръща в най-големите клюкари сред зодиите.

Близнаци

Проблемът на Близнаците е, че те просто не спират да говорят. И разказват всичко на всеки – без значение дали го интересува, или не. В този поток от думи задължително има множество клюки. Хората им поверяват много тайни, защото близнашката природа предразполага към доверяване.

Те печелят доверието на околните, благодарение на своя уникален чар и харизматичност. Но после бързат да разпространят получената информация, като дори нямат търпение да видят реакцията на хората, на които споделят пресните клюки. Запомнете, че един Близнак никога няма да запази вашата тайна. Дори да има такова намерение, то бързо ще се изпари.

Стрелец

Пазете съкровените си тайни далече от Стрелеца. Той не може да си мълчи. И не просто говори, а понякога изобщо не контролира това, което казва. Ако му се доверите, рискът да започне да разказва наляво и надясно за вас е огромен.

При това може да си го украси и да го преувеличи, за да бъде още по-драматично разпространението на клюката. Проблемът на Стрелците е, че никога не могат да преценят какво, къде и как да разказват – просто от устата им се излива истински микс от думи, събития, важни и маловажни новини.

Водолей

Стрелецът не може да пази тайни

Водолеят също си пада по говоренето, но от него не знаеш какво да очакваш. Един ден може да е много дискретен, а друг ден да издаде всичко, което сте споделили с него. Той дори може да не е разбрал, че трябва да пази тайна, дори да сте го предупредили.

Водолеят обича да изненадва другите и ще използва всяка информация, с която разполага, за да постигне това. Не се разкривайте напълно пред един Водолей, ако не искате и другите да научат всичко за вас. Затова е сред зодиите клюкари.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!