Горещи новини

Тези предмети в кухнята носят нещастие

-16:06-Razloginfo.com

Кухнята е сред най-използваните помещения в дома ни. Там определено се натрупва много отрицателна енергия, която може да обхване целия ни дом, ако не бъдем внимателни.Кои са предметите в кухненското помещение, които събират отрицателна енергия и е препоръчително бързо да се отървете от тях? Дори да сте от онези сантиментални хора, на които им е трудно да се разделят с каквато ѝ да е било вещ, препоръчително е да свикнете да изхвърляте непотребните предмети и да пречиствате дома си от отрицателната енергия, влияеща както на вас, така и на останалите членове в семейството.

Коркови тапи

Много хора предпочитат да запазят корковите тапи, вместо това да ги изхвърлят. Те смятат, че в някакъв момент може и да им потрябват. Обикновено корковите тапи биват използвани с декоративна цел. Според експертите обаче този материал попива много негативна енергия и е възможно да ви сполетят кавги в семейството и бедност. Изхвърлете ги. Ако имате възможност, изгорете ги на открито.

Кутии за съхранение на храни

Едва ли някога ви е минавало през ум, че тези съдове могат да ви донесат нещастие. Това обаче е вярно. Не прекалявайте с покупката на контейнери за храна, защото те събират отрицателна енергия. Ако не искате да ви връхлетят проблеми, отваряйте ги от време на време и отново ги затваряйте.

Храна, която не е годна за консумация

Още едно нещо, за което да се погрижите. Старата храна не само може да разнесе неприятни миризми в помещението, но и се счита, че развалената храна води след себе си семейни раздори. Незабавно се отървете от нея.

Счупени чаши и други съдове

Да, счупеното не носи късмет, особено когато става въпрос за огледало. Това обаче важи и за всички онези стари сервизи и прибори, които са амортизирани и няма да ви влязат в употреба. Вместо да ги трупате по шкафовете, най-добре се отървете от тях. Няма смисъл да се заравяте с предмети, които могат да ви навлекат неприятности.

Разчистете дома си от тези ненужни вещи и веднага ще усетите как отрицателната енергия е подменена с положителна.

Източник: pik.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!