Горещи новини

Тежък удар за Танцуващия милионер Джанлука Ваки

-10:40-Razloginfo.com

Снимкa: Instagram
Инфлуенсърът Джанлука Ваки, по-известен като „Танцуващият милионер“, получи тежък удар от италианските власти. Бизнесменът от Болоня, който се радва на 22,6 млн. последователи в Инстаграм, a над 50 милиона общо са феновете му в социалните мрежи, се е оказал със запориран строеж в Сардиния на вилата му за 15 млн. евро.Новата мегавила на Ваки в богаташкия курорт Порто Черво на Изумруденото крайбрежие трябваше да бъде готова това лято и да приема гости. Властите от Темпио Паузания и Олбия обаче поставиха имението под запор заради нередности в изграждането, като се има предвид, че се намира в защитена зона.

В парка около вилата с площ 1200 кв.м. и 15 спални има и дискотека, корт за падел, няколко тераси. Според местните медии строежът се държал под око от властите още от месеци и дори през март издали заповед за събарянето на 400 кв.м. застроена площ от вилата, които не се вписвали в оригиналния проект.

Танцуващият милионер и диджей има и други къщи и вили в Италия с 4800 кв.м. площ със зона за сафари, спа и дворец на спорта. 55-годишният бизнесмен от Болоня е роден в богаташко семейство. Той обаче още навремето оставя семейния бизнес, тъй като не го влече да работи като мениджър, „седнал на удобно кресло”, и сам започва да създава фирма след фирма. Запълва времето си с развлечения и натрупва богатство, 100 пъти по-голямо от онова, което му оставя баща му.

Източник: fakti.bg

Ваки се жени късно. През 2018 г. се запознава с настоящата си жена – венецуелката Шарон Фонсека, модел и актриса, с 26 години по-млада от него. Тя му ражда дъщеря Блу Джерусалема , която сега Ваки често показва на снимки в социалните мрежи.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!