Горещи новини

Тежки машини блокираха магистрала „Тракия“

| 12:26

Над 50 тежки машини блокираха автомагистрала „Тракия“ при входа на Бургас от София тази сутрин. Камионите преминаха на бавен ход с надути клаксони. Полиция беше спряла движението на леките коли на пътя, за да не стигне до инциденти.Над 300 строители на пътища се бяха събрали на строящия се в момента Северен обход на Бургас. Довършването на отсечката, която трябда да изведе трафика от автомагистрала „Тракия“ директно към Слънчев бряг, се бави заради липса на индексации по договорите, коментираха от строителните фирми. Работниците, които присъстваха на протеста, коментираха, че не са получавали заплати от три месеца.

„Обещания, пари – няма. Това, което ни се обеща 50% не се плаща, за да плащаме заплати теглим кредите, но в един момент ще си загубим и хората. Над 7 милиона са дължимите суми на фирмите за Бургаски регион“, коментира Андон Михалев.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!