Горещи новини

Тежка катастрофа, с 5 коли, в проход „Предела“, съобщава се за един загинал

-19:26-Razloginfo.com

Пет коли се удариха на пътя за Банско в близост до село Градево.

По потвърдена информация от МВР, има един загинал – на 32 години, мъж, карал една от колите.

Не е ясно колко са и с какви травми са ранените.

Причината за катастрофата от първоначалния оглед е високата скорост, с която в завой навлиза камион „Ивеко“ с румънска регистрация.Камионът удря „Опел“ и „Пежо“, след което се преобръща на едната си страна.

В него се удря и движеща се в насрещното „Тойота“.

Сигналът за инцидента е подаден в 17.53 ч.

Временно движението при км 12 по път II-19 Симитли – Разлог в района на село Градево се осъществява двупосочно в една лента. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“.

Необходимо е водачите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като следват указанията на „Пътна полиция“.

Източник: E79 News

Последвайте ни:

2 Comments

  1. Журналистите, моля уточнявайте подробности в бомбастичните си информации! Подхождайте професионално и посочвайте посоки на движение и точни места, когато описвате произшествията на шоковите си новини!
    Има хора, които може да се притесняват за свои пътуващи близки и да ги поставяъе в шоково състояние с непълната и недостатъчно точна информация…!
    Ако пък не ви е възможно това…просто не споменавайте абсолютно нищо като новина, че се получава „развален телефон“(детска игра на думи)…!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!