Горещи новини

Тайните интимни желания на 40-годишните жени

| 18:01

За жените, които наближават 40-годишна възраст или съвсем скоро са я прехвърлили, може да се напише много. Това са дами в разцвета на силите си. Видели са много, преживели са много, срещнали са се с емоциите от добро и лошо и са ги надживели. Жените на 40 са зрели, но без съмнение у тях бушуват и страстите и копнежите на млади момичета. В секса това са дами, които не просто искат, а вече и знаят как да постигат любимите за тях моменти на върховни емоционални усещания.Пътят, по който всяка една жена е достигнала до своите 40, е различен. В личните „дневници“ всяка е записала какви ли не случки: някои ѝ се ще да забрави или изобщо да не са се случвали, от други просто се срамува, трети карат страните ѝ да се изчервява, когато спомените оживеят.

Но жените на 40 са огнени. У тях всичко копнее за живот, затова не си мислете, че сексуалните им фантазии са по-малко „палави“, отколкото мъжките. Дамите обаче, по-трудно биха си признали какво още искат и обичат, като същевременно без никакви притеснения биха се впуснали в изживяването на фантазиите си, стига интимният им партньор да успее да откликне на желанията им.

Понякога наричат жените на 40 „зрели момичета“. Ако искате да разберете за какво си мечтаят тези „момичета“ в леглото (естествено, не само там), може да се ръководите от следващите предположения. Списъкът, ако може така да се нарече, далеч не е изчерпателен. Това са само основните и най-често срещани сексуални фантазии, за които дамите се осмеляват да споделят. Вероятно вие имате и други наблюдения, които ви карат да се съгласите или не с тези от „списъка“.

Малко повече „агресия“ в секса

В никакъв случай не говорим за крайностите, които са по-скоро от сюжетите на романи, като „50 нюанса сиво“. Жените около и над 40 вече са натрупали достатъчно опит в секса и са преминали през какви ли не фази на романтиката – от ежедневните ѝ проявления в леглото, до бурните емоционални нощи. Романтиката винаги е за предпочитане, но в секса, както и във всичко останало, разнообразието от време на време е „подправката“, която го прави още по-добър.

Понякога по-грубоватият, с малко повече агресия или просто див секс може да е онова, което възбужда и зарежда едновременно. Дамите на 40 си мечтаят и за такива моменти. Усетите ли ги, ще разберете колко бързо могат да достигат до върховно удоволствие и как това ги кара да се чувстват по-жизнени. Наблюдавайте и се възползвайте от случаите, но не очаквайте жената сама да ви го сподели.

Жената, която се подчинява

В ежедневието си жените на 40 са преминали през много перипетии – познали са върхове и падения. С напредването на живота са натрупали своята доза „независимост“, не малко са постигнали успехи в кариерното си развитие и като цяло са успели да намерят своите рецепти за справяне с трудностите и непредвидените ситуации. Опитът им е онзи, който им помага да контролират по-лесно проблемите.

Но в сексуален план нещата стоят по-различно. Много често при по-зрелите жени се проявява ефектът на „преобърнатите“ фантазии, който ги кара да търсят подчинена роля в креватните занимания. За дамите с опит това не само действа като нов еротичен импулс, а им възвръща и усещането, че слабият може да покорява силните. Кара ги да се чувстват по-женствени.

Акт, който не приключва за минути

Мнозина са убедени, че с възрастта продължителността на ерекцията при мъжете постепенно намалява. Това донякъде е така, макар да е строго индивидуален процес. Погледнати от този ъгъл, тайните сексуални желания на 40-годишните жени са „лесни“ за разгадаване – дамите високо оценяват мъжете, които въпреки своите „напреднали години“ успяват максимално дълго да им доставят удоволствия.

И това става с активното им „съучастие“. Жените на тази възраст са изобретателни и пускат в действие всякакви хитрини, с които сексуалният акт да се превърне в максимално приятно изживяване и за двамата. Мъже, вие може и да забелязвате, какво им доставя удоволствие, но забелязвате ли, че и те умеят да разберат как максимално дълго да ви „използват“ за тяхното лично задоволяване?

Голямо ДА! на оралната любов

По-младите жени са малко неуверени в себе си. Дори и с перфектни мерки, те често не харесват телата си напълно, а към това се добавя и по-малкото опит, което ги кара да се чувстват несигурни в уменията си за начините, по които доставят и получават удоволствия в секса. Масовата достъпност на „образователни“ филми за възрастни и порнографски материали наслагва своите отпечатъци. Но с течение на времето всяка жена придобива личен опит, който ѝ подсказва какво да бъде поведението ѝ в секса.

Жените на 40 години са вече достатъчно зрели и самоуверени. При 20-годишните жени все още има притеснения, диктувани от неясните им представи какъв е вкусът, ароматът и начина, по който изглежда вагината им. Поради тези притеснения младите жени често предпочитат да пропуснат оралните ласки от страна на мъжа. Но жените на 40 за нищо на света не се отказват от възможността техният партньор да им достави максималната наслада, като използва само устни и език.

С 40-годишните жени сексът вече не е просто секс. С тях се пишат най-запомнящите се страници от живота.

Източник: dnesplus.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!