Горещи новини

С над 150 км/ч учебна кола изпревари патрулка на магистралата

-20:36-Razloginfo.com

Учебна кола изпревари полицейски автомобил на възлова нидерландска магистрала, съобщава в блога си журналистът Апостол Апостолов. Зад волана е бил 17-годишен младеж, който по време на учебния час получил инструкция да кара в скоростната лента на магистрала А2. Докато инструкторът, обяснявал на курсиста, за шок на полицаите били задминати от колата, като радарът им отчел 154 км/ч.„След като ни изпревари, колата продължи да се движи в лявата лента, без да е нужно“, коментирали по-късно от полицаите.

Органите на реда надули сирените и спрели инструктора. Поискали обяснение и той отговорил, че иска да научи курсиста, че бързото каране не означава непременно да се прибере по-бързо в другото платно.

Полицаите не могли да повярват на чутото и аргументите, и набързо наложили две глоби на инструктора – една от 334 евро за каране със 154км/ч при ограничение от 130 и една за шофиране в лявата лента без да има необходимост.

Източник: dnesplus.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!