Горещи новини

Състезание по планинско колоездене за деца се проведе над Банско

| 9:24
Невероятно преживяване за децата от Банско и техните родители подариха организаторите на състезанието по планинско колоездене от спортен клуб Trailsystems с подкрепата на Община Банско.Надпреварата се проведе на Ролбана в Национален парк „Пирин“. По трасетата се състезаваха три възрастови групи.
Стартът беше даден от зам.- кмета Костадин Атанасов, който поздрави състезателите за тяхната мотивация, пожела им емоционално и вълнуващо състезание и най- добрия да спечели.
Сред най-малките, в категория до 8 годишна възраст, победители станаха Божидара Дурчова и Георги Пазвантов.
При 9 и 11 годишните първи се класира Мирослав Керанджиев, второ място разделиха двама състезатели Никола Балевски и Емил Чакъров. Четвърти в категорията завърши Марио Воденичаров.
При най-големите състезатели до 12 годишна възраст първи стана Иво Балевски, втори Атанас Боцев, трети се класира Romanian Romanin състезател от Франция, а четвърти завърши Николай Парталов.
Традиционното Детско състезание по планинско колоездене е част от празничната програма по случай Международния ден на детето – 1 юни и се провежда с цел насърчаване на спорта сред подрастващите.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!